Larry in the Land of the Lounge Lizards

Kijk eens wat er vandaag binnen werd gebracht. Even geen computer of hardware. Helemaal vanuit de USA: Larry in the land of the Lounge Lizards.

Dit is de eerste versie van de beroemde Larry series. Ik kan me nog herinneren vroeger hadden vrienden van mij het erover dat Sierra toch wel van die grappige, geweldige adventure games hadden. Uiteraard in die tijd was er nog geen internet, dus je moest het echt hebben van mensen die ofwel het origineel hadden, danwel een kopie. Nu had ik zelf maar een Tulip Compact 2 in die tijd, terwijl veel mensen al een computer hadden met kleuren scherm (CGA of zelfs EGA).

Uiteindelijk heb ik een tijdje een een kopie gehad vroeger van Larry 1 en nu heb ik dan -jawel- het origineel. Ik heb waarschijnlijk gewoon de prijs betaald wat het origineel ook kostte, maar ik vermoed dat deze een collectors item gaat worden. Sterker nog, ik zie al aanbiedingen op Ebay waarvan ik denk, nou dat ga ik er niet voor betalen 🙂

Heel blij met deze versie. Er blijken ook nog versies te bestaan met een napkin (servet), maar dat heb ik er niet bij zitten. Ik betwijfel of dat er ook bij heeft gezeten bij deze dan.

Op naar het volgende pareltje in de zee van big boxed games 🙂